UEFA sumnja u baraž utakmice Rudara i Mladosti, istražuju regularnost mečeva
Foto: Pobjeda

UEFA sumnja u baraž utakmice Rudara i Mladosti, istražuju regularnost mečeva

Evropska fudbalska federacija (UEFA) obavijestila je Fudbalski savez Crne Gore da su utakmice baraža za popunu Telekom 1. CFL između Rudara i Mladosti Donja Gorica, odigrane 30. maja i 3. juna, predmet izvještaja relevantnih organa UEFA zbog sumnje u regularnost, saopšteno je iz FSCG.

"Kompletna dokumentacija dobijena od UEFA proslijeđena je na razmatranje nadležnim državnim organima, Upravi policije Crne Gore i Vrhovnom državnom tužilaštvu. Tokom regularnog dijela sezone nije bilo izvještaja o sumnjama u regularnost utakmica Telekom 1. CFL“, naveli su iz Fudbalskog saveza Crne Gore.

Rudar je u prvom meču slavio u Podgorici 4:1, dok je u Pljevljima bilo 2:1 za Mladost DG.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.