DPS Bar: Realizacija Izbornog programa pokazatelj odgovorne politike DPS-a i odnosa prema građanima Bara
Foto: Demokratska partija socijalista

DPS Bar: Realizacija Izbornog programa pokazatelj odgovorne politike DPS-a i odnosa prema građanima Bara

Opštinski odbor DPS Bar, održao je sjednice partijskih organa na kojima su sumirani rezultati rada partije i lokalne samouprave u proteklom četvorogodišnjem periodu.

"Za Izvještaj o realizaciji Izbornog programa DPS Bar 2018-2022. godine, koji je prezentovao predsjednik Opštine, Dušan Raičević, a sa kojim smo pred građane Bara izašli uoči izbora 2018. godine, na osnovu čega su nam ukazali povjerenje, sa zadovoljstvom možemo konstatovati da je u najvećoj mjeri realizovan", ukazali su u saopštenju.

Dodaju da su gotovo svi projekti u nadležnosti lokalne samouprave, na čelu sa Raičevićem, završeni ili su u završnim fazama realizacije.

Rezultati postignuti u proteklom četvorogodišnjem periodu, ulivaju kako ističu povjerenje i optimizam, i daju podstrek za budući rad.

Predsjednik Opštinskog odbora DPS Bar, Mladen Đuričić, istakao je da je uspješna realizacija Izbornog programa, jasan pokazatelj odgovorne politike DPS-a i odnosa prema građanima Bara, koji će nastaviti da prepoznaju kvalitet, i još jednom nam daju priliku da i u narednom četvorogodišnjem periodu budemo nosioci političke odgovornosti i nastavimo realizaciju razvojnih projekata, u korist svim građanima Bara.

Na sjednici je konstatovano da Bar turističku sezonu i goste dočekuje spremno zahvaljujući dobrom i organizovanom radu Opštine Bar i opštinskih službi.

Pored sumiranja rada lokalne samouprave i realizacije Izbornog programa, na sjednici Opštinskog odbora izabrani su Operativni i Izborni štab u cilju priprema za lokalne izbore koji nas očekuju na jesen.

"Napominjemo, da je kancelarija Opšinskog odbora DPS-a Bar otvorena za sve građane i građanke Bara, koje ovom prilikom pozivamo da svojim predlozima i sugestijama daju doprinos daljem unaprijeđivanju politike partije i budućem razvoju našeg grada", zaključili su iz DPS-a.

Sjednicama su pored rukovodstva partije na lokalnom nivou, prisustvovali koordinatori ispred Predsjedništva i Izvršnog odbora DPS Crne Gore, Danijel Živković i Nela Savković-Vukčević.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.