DPS Zeta: Akcija čišćenja park-šume Beglaci odraz istine da mladi i stariji članovi naše partije brinu o Zeti
Foto: Demokratska partija socijalista

DPS Zeta: Akcija čišćenja park-šume Beglaci odraz istine da mladi i stariji članovi naše partije brinu o Zeti

Da se Demokratska patija socijalista u Zeti ne bavi samo političkim aktivizmom, već i društveno-korisnim radom dokazuje i inicijativa organizovanja akcije čišćenja park-šume Beglaci, saopšteno je iz Odbora te partije.

"U akciji, koja ima za cilj podizanje svijesti o važnosti (o)čuvanja prirode koja nas okružuje, učestvovali su članovi Savjeta mladih DPS Zeta i članovi Opštinskog odbora DPS Golubovci", ukazali su iz DPS-a.

Površina koja je očišćena poručuju upotpuniće doživljaj djece koja se na ovoj lokaciji svakodnevno igraju, ali i starijih kojima park-šuma služi za rekreaciju i odmor.

“Ovo je naš skromni doprinos da mjesto u kojem živimo učinimo ljepšim za svakodnevni život, kako onih najmlađih, tako i starijih sugrađana koji svoje slobodno vrijeme provode ovdje uživajući u ovom ambijentu”, zaključili su oni.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.