Od danas skuplji eurodizel i eurosuper 95
Ilustracija

Ministarstvo kapitalnih investicija saopštilo

Od danas skuplji eurodizel i eurosuper 95

Eurosuper 95 i eurodizel od danas su skuplji cent, a lož ulje pet centi, saopšteno je iz Ministarstva kapitalnih investicija.

Cijena eurosupera 95 u narednih 15 dana iznosiće 1,65 eura, dok će eurosuper 98 zadržati dosadašnju cijenu od 1,68 eura.

Eurodizel od danas košta 1,58 eura, a lož ulje 1,79 eura.

Posljednje promjene cijena goriva bile su 25. maja, kada je benzin poskupio devet centi, dok je eurodizel pojeftinio pet centi.

Prema odredbama Uredbe o načinu obrazovanja maksimalnih maloprodajnih cijena naftnih derivata, naredni obračun će se obaviti 20. juna, a eventualno izmijenjene vrijednosti naftnih derivata važiće od 21. juna.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.