Zbog podmetanja požara na jedrilici u Baru krivično će odgovarati dva maloljetnika
Foto: Kodex.me

Zbog podmetanja požara na jedrilici u Baru krivično će odgovarati dva maloljetnika

Službenici Uprave policije u Baru su državnom tužiocu za maloljetnike podnijeli krivičnu prijavu protiv dvije osobe zbog sumnje da su izvršile krivično djelo izazivanje opšte opasnosti.

Krivična prijava je podnijeta protiv S.D. (15) i B.A. (14), oba iz Bara.

“Oni su, kako se sumnja, 9. aprila oko 18 časova aktiviranjem nekoliko signalnih raketa izazvali požar na potpalublju jedrilice „Diana“ koji se proširio i na ostale dijelove jedrilice”, saopšteno je iz policije.

Jedrilica se nalazila na području "AD Marina“ na suvom vezu, u fazi pripreme za remontovanje.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.