Đukanović za danas zakazao sjednicu Savjeta za bezbjednost i odbranu
Milo Đukanović

Đukanović za danas zakazao sjednicu Savjeta za bezbjednost i odbranu

Predsjednik Crne Gore Milo Đukanović predsjedavaće sjednicom Savjeta za odbranu i bezbjednost koja će se održati danas u vili Gorica, saopšteno je iz Kabineta perdsjednika države.

Na sjednici će, kako se navodi, biti razmatran predlog Ministrastva odbrane Crne Gore koji se odnosi na angažovanje pripadnika i jedinica Vojske Crne Gore radi podrške Ministarstvu unutrašnjih poslova u sprovođenju zadataka koji se odnose na podršku prilikom prirodnih i vještački izazvanih katastrofa.

“Članovi Savjeta za odbranu i bezbjednost razmotriće i predlog odluke Ministarstva unutrašnjih poslova Crne Gore u vezi podrške Vojske Crne Gore jedinicama Uprave policije u zaštiti državne granice od ilegalnih migranata”, ističe se u saopštenju.

Savjet će razmatrati kadrovska i druga pitanja iz svoje nadležnosti.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.