Čelanović: Abazović, Joković i DF dobili instrukciju da krenu u trku ka Otvorenom Balkanu
Miloš Čelanović, Foto: SD

Čelanović: Abazović, Joković i DF dobili instrukciju da krenu u trku ka Otvorenom Balkanu

I počelo je…trka zvana Otvoreni Balkan je i zvanično krenula. Trkači su se namjestili u niski start, “važan regionalni igrač” je dao znak i u sprint ka Otvorem Balkanu su se bacili zastupnici ineresa “regionalnog igrača”, saopštio je danas generalni sekretar Socijaldemokrata Miloš Čelanović.

"Trče tako i laktaju se, ko će prvi proći kroz cilj na kome piše OB (prekriženo EU). Čak prateći medije,rekao ni da ovo više liči na štafetu…prvi je krenuo mladi sprinter (logično kad je prvi čovjek Vlade), najvjerniji Vučićev potrčko, a nakon njega štafetu preuzima drugi (ili mozda je on prvi) čovjek vlade", poručio je Čelanović.

On je kako navodi malo nezgrapniji u tom trku jer i ne zna zašto se to trči ali šef, po čijem nalogu je ušao u manjinsku vladu, je tako rekao pa da požuri! 

"Nakon njega štafetu iznosi predstavnik DF-a, starih prjjatelja “regionalnog igrača”. To je možda i najlogičniji od svih poteza. Prijateljstvo jeste dugotrajno ali bez velikih uspjeha pa je su stari prijatelji ostavljeni na klupi za rezervne igrače. I kako je za štafetu potrebno četvoro (a za ljubav dvoje) reklo bi se da imamo kompletan tim u igri. Tu su: “važan regionalni igrač”, premijer, potrpredsjenik Vlade i strari prijatelj DF-u cjelini!", naglasio je Čelanović.

Dodaje da ostaje samo da se vidi koga Aleksandar stvarno voli!

"Jedino,nikako da se sjeti ova vesela družina da objasni gradjanima zašto je OB dobar za Crnu Goru. Nije ni čudo jer ne postoji nijedan valjan razlog za ulazak Crne Gore u ovu inicijativu. Još jednom vas upozoravamo da se o ovakvim temama razgovara argumentima a ne praznom pričom i teatralnim nastupima. Umjesto Otvorenog Balkana imatr otvoreni poziv SD-a da ukrstimo argumente (za I protiv) OB pa neka gradjani sami vide o čemu se tu radi! P.S. Valjda je sad svima jasno zašto je SD ponosan na činjenicu da je jedina suverenistička partija koja nije prihvatila da se uhvati u u manjinskoj vladi, bas kao ni “po dubini” uhvati u kolo sa onima koji služe interesima tuđe, a ne sopstvene države", zaključio je Čelanović.
 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.