Zelenski posjetio vojnike na liniji fronta
Foto: AP

Zelenski posjetio vojnike na liniji fronta

Ukrajinski predsjednik Volodimir Zelenski posjetio je vojnike na liniji fronta u Donbasu, na istoku zemlje, saopštilo je predsjedništvo, objavljeno je jutros na društvenim mrežama.

"Bili smo u Lisičansku, bili smo u Soledaru", rekao je Zelenski u video poruci.

On je obišao komandna mjesta nedaleko od Severodonjecka, ključnog grada u ofanzivi Moskve u rudarskom basenu Donbasa.

Zelenski je takođe posjetio Bahmut, na jugozapadu Donjecke oblasti, i razgovarao sa vojnicima, saopštilo je predsjedništvo.

"Želim da vam zahvalim na odličnom poslu, na vašoj službi u zaštiti svih nas, naše države. Zahvalan sam svima", poručio im je Zelenski.

Ukrajinski predsjednik je bio i u Zaporožju, gdje se sastao sa stanovnicima Mariupolja koji su uspjeli da pobjegnu iz ove strateške luke na Azovskom moru, skoro potpuno uništene u ruskom bombardovanju.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.