Bečić: Članstvo u NATO garantuje da niko o našoj budućnosti neće odlučivati osim nas
Aleksa Bečić

Bečić: Članstvo u NATO garantuje da niko o našoj budućnosti neće odlučivati osim nas

NATO je čvrst i posvećen partner Crne Gore, a Crna Gora pouzdana članica i saveznica koja od učlanjenja mnogo sigurnije korača putem mira, ali i ostvarivanja vizije punog razvoja euroatlantske i evropske zemlje što je dodatno osnaženo nakon najnovijih ratnih dešavanja na evropskom tlu, rekao je Aleksa Bečić, predsjednik Demokratske Crne Gore.

Podsjetio je da je prije pet godina Crna Gora, kako kaže, ostvarila jedan od svojih strateških ciljeva – ulazak u Sjevernoatlantski savez.

“To zajedno znači dugoročnu stabilnost naše zemlje, baziranu na euroatlantskim, demokratskim i progresivnim vrijednostima slobodnog svijeta”, rekao je Bečić.

Lider Demokrata ističe da članstvo u NATO garantuje da se “o sudbini Crne Gore više neće odlučivati bez nas”.

“Zato, mi danas obilježavano civilizacijsko dostignuće koje garantuje da se o sudbini Crne Gore nikada više neće odlučivati bez nas, što nam daje za pravo da čvrsto vjerujemo da će uskoro biti ostvaren i drugi strateški cilj crnogorske politike što je članstvo u EU”, zaključio je Bečić.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.