Stiven King oduševljen likom koji igra Nikola Đuričko u novoj sezoni serije „Čudnije stvari”

Stiven King oduševljen likom koji igra Nikola Đuričko u novoj sezoni serije „Čudnije stvari”

Proslavljeni američki pisac Stiven King pozitivno je ocijenio ulogu srpskog glumca Nikole Đurička u Netfliksovoj seriji „Čudnije stvari” (Stranger Things).

Jedan od najpoznatijih horor pisaca na svijetu Stiven King oduševljen je ulogom Nikole Đurička u jednoj od najuspješnijih Netfliksovih serija. 

„Volim tog ljigavog, prevrtljivog Rusa, Jurija. On zaslužuje svoju posebnu seriju. Kao Beri (HBO serija sa Bilom Hederom u glavnoj ulozi)”, napisao je King na Tviteru.

 

 

Prethodno je i holivudska glumica Vinona Rajder, koja glumi sa Đuričkom u seriji, imala riječi hvale za kolegu iz Srbije.

Nikola Đuričko u novoj sezoni serije „Čudnije stvari” igra prevrtljivog ruskog švercera Jurija.

Prvih sedam epizoda četvrte sezone serije „Čudnije stvari” objavljeno je na Netfliksu 27. maja, dok su još dvije epizode izašle 1. juna, a novi doživljaji ekipe iz Hokinsa imali su najuspješniju premijeru od svih serija na engleskom jeziku u istoriji tog striming servisa.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.