Crna Gora savladala Rumuniju, Radulović: Disali smo kao jedan
Foto: CG SPORT

Crna Gora savladala Rumuniju, Radulović: Disali smo kao jedan

Fudbalska reprezentacija Crne Gore pobijedila je u Podgorici ekipu Rumunije sa 2:0, na startu Grupe B Lige nacija.Selektor fudbalske reprezentacije Crne Gore Miodrag Radulović kazao je da je dobro kad se u novo takmičenje uđe sa pobjedom.

Crnogorska selekcija povela je golom Stefana Mugoše u 66. minutu. Drugi pogodak postigao je Marko Vukčević u 87. minutu.

"Dobro je kad se u novo takmičenje uđe sa pobjedom. To odredi tok daljeg takmičenja, odredi atmosferu među igračima i publikom. Čestitam momcima. Ponavljam da imam izuzetnu grupu igrača. Večeras smo disali kao jedan. Velika je stvar kada naše vođe dođu u svlačionicu, Jovetić i Savić i podrže momke. Bila je i sjajna podrška sa tribina. Čvrsto smo na zemlji, ali su momci zaslužili sve čestitke za igru", istakao je Radulović nakon meča, prenosi Rtcg.

Crnogorsku reprezentaciju u nastavku Lige nacija, 7. juna, čeka gostovanje Finskoj u Helsinkiju.

"Već u utorak igramo u Helsinkiju protiv Finske. Zbog toga smo pozvali 32 igrača. Imam ideju kako da igramo tamo. Odmorićemo vjerovatno ove što su igrali večeras. Poslije toga nas čekaju još dvije utakmice, sa Bosnom i Hercegovinom i opet Rumunijom", zaključio je Radulović.

Za 11. jun zakazan je duel sa Bosnom i Hercegovinom, dok će tri dasna kasnije u Bukureštu igrati sa Rumunijom.

U drugom meču te grupe Finska i Bosna i Hercegovina igrale su neriješeno 1:1.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.