Koko Gof u polufinalu Rolan Garosa
Foto: EPA/MD

Američka teniserka

Koko Gof u polufinalu Rolan Garosa

Američka teniserka Koko Gof plasirala se danas u polufinale Rolan Garosa u Parizu, pošto je pobijedila 64. teniserku svijeta sunarodnicu Sloun Stivens poslije dva seta, 7:5, 6:2.

Gof, 23. teniserka svijeta, pobijedila je poslije sat i 33 minuta i prvi put u karijeri se plasirala u polufinale nekog grend slem turnira.

Gof je šest puta oduzela servis protivnici, koja je napravila tri brejka.

Ona će u polufinalu igrati protiv 59. teniserke svijeta Italijanke Martine Trevizan. Trevizan je ranije danas poslije tri seta pobjedila Kanađanku Lejlu Martinez.

Takođe i Trevizan je prvi put u polufinalu nekog grend slem turnira.

Ona je danas ostvarila 10. uzastopnu pobjedu, a ovog mjeseca je osvojila i prvu WTA titulu u karijeri, u Rabatu, prenosi Beta.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.