Đeljošaj vrijeđao sudiju Dabanovića: Ovaj uličar i hohštapler je odlučio finale Kupa
Nik Đeljošaj

Bićemo još jači

Đeljošaj vrijeđao sudiju Dabanovića: Ovaj uličar i hohštapler je odlučio finale Kupa

Predsjednik Opštine Tuzi Nik Đeljošaj, optužio je sudiju Nikolu Dabanovića za poraz Dečića u finalu Kupa protiv Budućnosti.

“Plavi” su u meču za trofej savladali rivala sa 1:0.

“Ovaj uličar i hohštapler sa slike je odlučio finale. Veliko hvala igračima i stručnom štabu Dečića na igri ali je bilo nemoguće odnosno zabranjeno da pobijedite.

Nikola Dabanović se zove čovjek koji nije dozvolio da Dečić pobijedi, moraće da odgovara za učinjeno, ne može se prihvatiti da je to to, moraju ovakvi ološi i kriminalci da snose posljedice jer uništavaju fudbal…

Mi nećemo zaboraviti facu ovog kriminalca! Atmosfera i odnos igrača oba tima i navijača je za pohvalu, ali nažalost, desio se kriminalac u crnom Dabanović koji je odlučio da uništi finale i da ne pobijedi fudbal, prenosi CdM.

Igračima Budićnosti čestitam na korektnom odnosu i dodujeljenom kupu! Mi nastavljamo da podržimo Dečić, bićemo još jači, pobijediće fudbal, a hohštapleri će odgovarati!”, napisao je Đeljošaj na Fejsbuku.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.