Navijači Real Madrida proslavljaju osvajanje Lige šampiona (VIDEO)

Nekoliko hiljada navijača Real Madrida okupilo se danas na gradskim ulicama na proslavi osvajanja 14. titule fudbalske Lige šampiona. Kasnije danas planiran je i veliki doček za igrače na stadionu "Santijago Bernabeu".

Fudbaleri Real Madrida pobijedili su u Parizu u subotu Liverpul sa 1:0, u finalu Lige šampiona.

Navijači su na ulice Madrida izašli još u subotu uveče. Tokom cijele noći palili su baklje i pjevali navijačke pjesme i himnu kluba.

FT8ZfZfWAAE0Zmb

Španski klub je u subotu organizovao gledanje finala na svom stadionu, a prisustvovalo je 55.000 navijača.

Tokom dana tim je prošao gradskim ulicama u otvorenom autobusu sa trofejom Lige šampiona.

FT8AgTmWAAEtyZU

Svečanost je  počela vjerskim činom u katedrali, a zatim su se igrači sastali sa lokalnim vlastima i nakon toga su stigli na gradski trg Sibeles.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.