Đoković rutinski savladao Švarcmana
Foto: EFE

Đoković rutinski savladao Švarcmana

Prvi teniser svijeta Novak Đoković plasirao se danas u četvrtfinale Rolan Garosa, pošto je u Parizu savladao Argentinca Dijega Švarcmana sa 6:1, 6:3, 6:3.

Đoković je do plasmana među osam najboljih došao posle dva sata i 15 minuta.

Đoković je dočekan ovacijama, ali i zvižducima na terenu "Suzan Lenglen", što ga je očigledno još više motivisalo pred susret sa Argentincem u osmini finala Rolan Garosa.

U trećem setu Đoković "potkačio" publiku čuvenim stavljanjem prsta na uvo čime im je poručio: "Ne čujem vas".


Ovo je srpskom teniseru sedma pobjeda u isto toliko mečeva sa Švarcmanom.

Branilac titule u Parizu ove godine nije izgubio nijedan set na terenima Rolan Garosa.

Protivnik u četvrtfinalu Đokoviću će biti bolji iz meča u kojem igraju rekorder po broju titula na Rolan Garosu (13), peti teniser svijeta Rafael Nadal i deveti igrač na ATP listi Kanadjanin Feliks Ože-Alijasim.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.