Nikolić: Prilog TV Prva predstavlja nezapamćen primjer neprofesionalizma i otvorenog govora mržnje
Miloš Nikolić, Foto: DPS

Nikolić: Prilog TV Prva predstavlja nezapamćen primjer neprofesionalizma i otvorenog govora mržnje

Prilog TV Prva, u kojem se targetiraju građani koji na svojim balkonima ističu zastavu države Crna Gora predstavlja nezapamćen primjer neprofesionalizma i otvorenog govora mržnje, ocijenio je portparol i poslanik Demokratske partije socijalista (DPS) Miloš Nikolić.

Podsjetimo, Prilog TV Prve izazvao je burne reakcije: Crtaju mete onima koji su istakli crnogorske zastave.

On navodi da sadržaj koji emituje ta televizija potvrđuje ispravnost odluke partije ispred koje stoji.

“Ovakvim prilozima TV Prva potvrđuje ispravnost odluke DPS Crne Gore da ne učestvuje u programskim sadržajima navedene televizije”, objavio je Nikolić na Twitter-u.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.