CIM forum u Kotoru: Kreativnost je spasila svijet

CIM forum u Kotoru: Kreativnost je spasila svijet

- Kreativnost spašava svijet - poruka je koju su poslali učesnici CIM foruma koji se održava u Kotoru, a koji ima za cilj promociju kreativnosti u svim aspektima, poljima i sferama života.

Producentkinja OR Nina Redžepagić izrazila je zadovoljstvo povodom učešća na forumu i zahvalila organizatorima na ovom događaju.

"Veliko mi je zadovoljstvo što sam imala priliku da upoznam Filipa Bulatovića koji je bio moj sagovornik na ovom panelu, a koji je primjer koliko jedan talenat, u trenutku kada ga učinite vidljivim, može da pokaže svoju vrijednost i značaj. I u tome je, pored ostalog, značaj, i ovakvog događaja i medija", kazala je Redžepagić.

Govoreći o kreativnosti, navela je da kod nje ista nije bila pitanje trenutka.

"Kada nije bila tu, ja sam je tražila, borila se za nju i stavila je u službu svog poslovanja. Ona nije vezana samo za umjetnost, već je mora biti u svakom poslu", smatra Redžepagić.

Džez muzičar iz Srbije Filip Bulatović istakao je da je oduševljen organizacijom, druženjem i razgovorom.

“Prvi put nastupam na ovakvom forumu gdje razgovaramo i slušamo o ovakvim temama. Ovo je za mene nešto novo, veoma interesantno. Kotor je grad u koji često dolazim, gdje volim da boravim, tako da se spojilo i lijepo i korisno”, kazao je Bulatović.

Kada je riječ o kreativnosti, poručio je da se ona javalja kada “imate mir i spokoj”, te da ista nije vezana za umni napor.

“Inspiracija je prirodno stanje čovjeka kada je on u redu sam sa sobom”, zaključio je Bulatović.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.