Bečić: Neprihvatljivo je da ni nakon 18 godina nije rasvijetljeno ubistvo Duška Jovanovića
Foto: Twitter

Bečić: Neprihvatljivo je da ni nakon 18 godina nije rasvijetljeno ubistvo Duška Jovanovića

Neprihvatljivo je da ni nakon 18 godina od tog monstruoznog nedjela nije rasvijetljeno ubistvo Duška Jovanovića - neoprostivo i nedopustivo ne samo u odnosu na njegovu porodicu i uspomenu na pokojnog glavnog i odgovornog urednika Dana, već i prema našoj obavezi prevashodne zaštite novinara i njegovanja ustavne proklamacije na slobodu misli, savjesti i izražavanja. To smatra predsjednik Demokrata Aleksa Bečić.

"Oni koji su kreirali ambijent u kojem su, u najmanju ruku, prolazili nekažnjeno nalogodavci i izvršioci napada na imovinu medija,novinare i,u konačnom, ubistva jednog poslanika i novinara, nemaju pravo da sa pozicija odlučivanja opredjeljuju sudbinu države i njene budućnosti. Iako su kako vrijeme protiče šanse za rasvjetljavanjem nalogodavaca i pozadine ubistva Duška Jovanovića sve manje izgledne, vjerujem i nadam se da će do takvog epiloga ipak doći, zarad CG, zacjeljenja njenih rana i zatvaranja bolnih poglavlja u istoriji na pravedan način", naveo je Bečić na Tviteru.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.