SD: Dok nas Abazović i SNP preko Otvorenog Balkana uvode u Srpski svet, ostali u parlamentarnoj većini mogu jedino da pišu saopštenja
Socijaldemokrate

SD: Dok nas Abazović i SNP preko Otvorenog Balkana uvode u Srpski svet, ostali u parlamentarnoj većini mogu jedino da pišu saopštenja

Abazovic poniznim prihvatanjem poziva da prisustvuje junskom samitu inicijative “Otvoreni Balkan” pokazuje da je spreman da državu ne uvede, već ugura, u ovu regionalnu inicijativu, koja je samo ljepši naziv za projekat “Srpskog sveta”. Naravno, kako bi se dodvorio onima kojima, kako sada stvari stoje, bespogovorno služi, kazali su iz Socijaldemokrata.

Poručuju da s obzirom na to da sa SNP-om ima značajnu većinu u Vladi, onda kada URA i SNP podrže šta god im na pamet padne, neka oni koji su dio njegove Vlade ili je podržavaju - nastave da pišu saopštenja. 

"I na kraju, ali ne manje važno: ne treba građani da objašnjavaju Abazoviću mane Otvorenog Balkana, nego on njima prednosti! I zašto, otkad je zasjeo u stolicu premijera, gotovo samo o tome i Temeljnom ugovoru priča. I pomalo, tek da se to zakamuflira, čisti oko KBC-a", zaključili su iz SD-a.
 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.