Radičević ostavrila pravo na doživotnu naknadu, odgovoran odnos države

Radičević ostavrila pravo na doživotnu naknadu, odgovoran odnos države

Ministar sporta i mladih Vasilije Lalošević primio je našu vrhunsku sportiskinju Jovanku Radičević povodom ostvarivanja prava na doživotnu mjesečnu naknadu po osnovu statusa sportiste sa vrhunskim reprezentativnim rezultatom.

Lalošević je istakao da država kroz ovaj vid naknade pokazuje zahvalnost našim najboljim sportistima za postignute rezultate na najznačajnijim međunarodnim takmičenjima.

On je dodao da je Jovanka Radičević, kroz svoju bogatu igračku karijeru krunisanu olimpijskim srebrom u Londonu, bila značajan reprezent Crne Gore i zavrijedila odgovoran odnos države prema njoj.

Radičević se zahvalila Laloševiću na prijemu i priznanju za njene ostvarene rezultate i istakla da je ovo jedan od konkretnih načina na koji država brine o svojim sportistima koji su njeni najbolji reprezenti u svijetu."

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.