Obezbijeđena sredstva za liječenje devetogodišnjeg Eldina
Foto: Fondacija Budi human

Obezbijeđena sredstva za liječenje devetogodišnjeg Eldina

Raspodjelom novca sa Opšteg računa obezbijeđena su sredstva za liječenje devetogodišnjeg Eldina Šabanovića iz Pljevalja, saopštila je Fondacija "Budi human".

Podsjećaju da Eldin boluje od parapareze.

"Odmah po otvaranju profila, izvršena je raspodjela sa Opšteg računa i za Eldina upućeno 8.924 eura, koliko mu je potrebno za odlazak na neophodne tretmane", saopštili su iz fondacije.

Ističu da je Eldin devetogodišnjak velikog srca.

"Za ovog dječaka smo već jednom prikupili potrebna sredstva za liječenje, kada je ostvario veliki napredak. Nakon mnogobrojnih operacija i zahvata, Edu su neophodni tretmani na specijlizovanoj poliklinici u Dubrovniku, koji su, ovom raspodjelom, obezbijeđeni“, objasnili su iz Fondacije "Budi human".

Napominju da je od početka godine, liječenje u inostranstvu, posredstvom Fondacije "Budi human", obezbijeđeno za 11 mališana.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.