"Medojević treba da ustane kad spomene SNP, SNP najsnažniji čuvar izborne volje od 30.avgusta"

Ako postoji političar u Crnoj Gori danas koji parazitira na račun drugog i kome se poklanjaju mandati, to je Nebojša Medojević. On je postao politički teret DF-a, ali i svojima u Pokretu za promjene, koji danas nigdje, upravo zbog Medojevića, ne može da ize samostalno na izbore. Onaj ko je optužen za saradnju sa Zemuncima, ne može spočitavati časnom SNP-u saradnju sa bilo kakvim kartelima, saopšteno je iz Socijalističke narodne partije.

"Za razliku od Meda, Socijalsitička narodna partija Crne Gore je danas najjači konstituent Vlade Crne Gore. Na izborima u Beranama je SNP samostalno pojedinačno najjača partija. SNP ima predsjednika Opštine i u Plužinama i u Andrijevici i već se najozbiljnije sprema za lokalne izbore koji su zakazani u velikom broju opština za 23. oktobar ove godine", navode iz te partije.

Svako ko razumno posmatra politiku u Crnoj Gori, taj vidi,ocjenjuju, da je SNP danas najsnažniji čuvar izborne volje od 30.avgusta 2020. godine.

"Zato smo mi tu gdje jesmo, vraćamo snagu SNP-u, a Meda nema nigdje ni u ozbiljnim, a ni u neozbiljnim istraživanjima javnog mnenja. A da ne pričamo o rezultatima na izborima, koje Medo odavno nema. Zato Nebojša Medojević treba da ustane kad spomene SNP, partiju koja je u svom višedecenijskom postojanju pokazala odgovornost i razum kad god je to bilo potrebno, partiju koja se politički neumorno borila za ostvarenje svojih ciljeva, ali nikada nauštrb drugih, i tako će i nastaviti", saopštili su.

Građani Crne Gore se, dodaju, dobro sjećaju koliko je Medojević mislio o interesima Srba kad su se donosile krucijalne odluke, "koje su u velikoj mjeri doprinijele cementiranju podjela u društvu koje i danas osjećamo, a koje su rezultirale dvodecenijskom diskriminacijom značajnog dijela stanovništva koju je reprezentovao SNP".

Poručuju Medojeviću "da bi bilo bolje da se bavi sobom i svojom partijom, ako smatra da je još uvijek ima. A kad već proziva druge, lijepo bi bilo da se odvaži i samostalno izađe na izbore ne bi li odmjerio svoju političku snagu. Ovog puta ćemo sačuvati Medojevića od njega samog i ovdje ćemo stati".

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.