Foto: Ministarstvo sporta i mladih

Lalošević ugostio Ozan

"Napredak diplomatskih odnosa između CG i Turske u oblasti sporta i mladih je nešto čemu se iskreno radujem"

Ministar sporta i mladih, Vasilije Lalošević, primio je danas u radnu posjetu, ambasadorku republike Turske, Songul Ozan.

Na sastanku je bilo rijeći o budućoj saradnji Crne Gore i Turske na polju omladine i sporta.

Lalošević je informisao ambasadorku o planovima ministarstva koji slijede u narednom periodu, te izrazio veliko zadovoljstvo povodom kvalitetne saradnje koju su Crna Gora i Turska imale i koje će nastaviti da imaju.

"Kontinuiran napredak diplomatskih odnosa sa republikom Turskom, na polju sporta i mladih je nešto na čemu ćemo aktivno raditi i čemu se izuzetno radujem", kazao je Lalošević. 

Kao nastavak obaveza preuzetih potpisivanjem sporazuma iz 2019. i 2021. godine, ministar Lalošević i ambasadorka Ozan su saglasni da je vrijeme da se one konkretnije realizuju u narednom periodu.

Ambasadorka Turske je, pored čestitke za imenovanje ministra, pozdravila ciljeve i aktivnosti ovog resora Vlade Crne Gore."
 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.