Krivokapić - Al Hantoulija: Crna Gora i Palestina njeguju tradicionalno prijateljske odnose
Foto: Vlada CG

Krivokapić - Al Hantoulija: Crna Gora i Palestina njeguju tradicionalno prijateljske odnose

Ministar vanjskih poslova Crne Gore Ranko Krivokapić primio je u posjetu ambasadora Države Palestine u Crnoj Gori, Rabija Al Hantoulija.

Sagovornici su izrazili zadovoljstvo prijateljskim odnosima, zasnovanim na principima međunarodnog poštovanja i uvažavanja, kakve Crna Gora i Palestina tradicionalno njeguju, te istakli da bi dalje jačanje saradnje bilo od obostrane koristi.

Šef crnogorske diplomatije istakao je da veoma cijeni proaktivan pristup i brojne inicijative Ambasade Palestine u cilju unapređenja odnosa i upoznavanja crnogorske javnosti sa palestinskom kulturom, posebno naglasivši važnost povezivanja među mladima.

Krivokapić je ukazao na potencijal u razvoju saradnje u sektoru ekonomije, kao i turizma čemu treba posvetiti pažnju u narednom periodu.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.