Uznemirujući snimak: Čuvar zadirkivao lava u kavezu pa ostao bez prsta

Lav odgovorio na "provokacije"

Uznemirujući snimak: Čuvar zadirkivao lava u kavezu pa ostao bez prsta

Životinjama u zoološkom vrtu dovoljno je teško jer nemaju svoju slobodu da bi neko s njima još i "zbijao šale", a čini se da neke od njih ne misle mirno stajati dok im se to dešava.

Internetom kruži uznemirujući snimak na kojem je prikazano kako je lav odgovorio na "provokacije" čuvara zoološkog vrta Jamaika i otkinuo mu prst.

Naime, čuvar je gurao ruku u metalni kavez provocirajući životinju, a na snimku je prikazano kako ga dodiruje po zubima i štipa po obrazima. Lav, kojem je u jednom trenutno očigledno dosadilo da se s njim "igraju", zgrabio je ruku čuvara koji je potom vrisnuo.

U sljedećih nekoliko sekundi, čuvar se svom snagom odgurivao kako bi pokušao izbaviti ruku iz čeljusti životinje, a iza su se nalazili posjetoci koji su snimali cijeli događaj.

Snimak je osvanuo na YouTube kanalu pod nazivom Jamaica Observer i pogledan je na desetine hiljada puta, a ispod njega gledaoci su se pitali zašto je čuvaru uopšte trebalo da "gura ruke u ograđeni prostor".

Iz uprave ovog zoološkog vrata gdje su objasnili kako je riječ o "nesrećnom slučaju koji nikada nije trebalo da se dogodi".

UPOZORENJE: UZNEMIRAVAJUĆI SNIMAK!

Klix

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.