Težak  incident na utakmici u Rožajama: Navijači Ibra tukli fudbalere gostujućeg tima
Foto: Screenshot

Težak incident na utakmici u Rožajama: Navijači Ibra tukli fudbalere gostujućeg tima

Nemile scene u Rožajama - u baražu za Drugu fudbalsku ligu utakmica između Ibra i OFK NIkšića je prekinuta u 65. minutu kod vođstva gostiju 1:0.

Nakon što su Nikšićani postigli gol domaći navijači su zapalili bakljadu, potom i utrčali u teren u pravom stampedu, scenama rijetko viđenim čak i na našim terenima, njih nekoliko desetina je počelo da juri i udara fudbalere iz NIkšića, javlja portal Vijesti.

Meč je prekinut i u rukama je disciplinskih i takmičarskih organa Fudbalskog saveza.

Ovo je drugo kolo baraža za popunu 2. CFL.

U prvom kolu, Otrant je prije četiri dana savladao Ibar 2:0 na svom terenu.

Dva od tri tima, pobjednika takmičenja u regiji, idu u Drugu ligu.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.