Tri osobe uhapšene zbog brze vožnje, 15-godišnjak vozio 201 km/h gdje je ograničenje 80 km/h
Ilustracija

Tri osobe uhapšene zbog brze vožnje, 15-godišnjak vozio 201 km/h gdje je ograničenje 80 km/h

Grupa policije za bezbjednost saobraćaja je lišila slobode tri osobe koje su upravljale vozilom brzinom većom od dozvoljene na magistralnom putu Podgorica – Bar, saopštila je Uprava policije.

Juče je u mjestu Goričani kontrolisano lice R.B.(15) koje je upravljalo putničkim motornim vozilom brzinom od 201 km/h na dijelu puta gdje je brzina ograničena do 80 km/h. R.B. je lišen slobode zbog prekršaja iz Zakona o bezbjednosti u saobraćaju i priveden nadležnom sudiji za prekršaje, gdje mu je izrečena vaspitna mjera - ukor i mjera pojačanog nadzora od strane roditelja - kazali su iz policije.

Službenici Grupe policije za bezbjednost saobraćaja su u pomenutom mjestu kontrolisali S.N. (61) koji je upravljao putničkim motornim vozilom brzinom od 194 km/h na dijelu puta gdje je brzina ograničena do 80 km/h.

S.N. je lišen slobode i priveden sudiji za prekršaje gdje je kažnjen novčanom kaznom od 800 eura - navode iz policije.

"Danas je, takođe, pomenuta Grupa policije ze bezbjednost saobraćaja u mjestu Goričani kontrolisala Đ.P. (22) koji je upravljao putničkim motornim vozilom brzinom od 200 km/h na dijelu puta gdje je brzina ograničena do 80 km/h. On je lišen slobode i priveden sudiji za prekršaje na dalju nadležnost", zaključuju iz Uprave policije.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.