TV Vijesti: Od srijede dizel jeftiniji pet, obje vrste benzina skuplje po devet centi
Ilustracija

TV Vijesti: Od srijede dizel jeftiniji pet, obje vrste benzina skuplje po devet centi

Benzin će od prekosjutra ponovo znatno poskupiti a dizel pojeftiniti, javila je Televizija Vijesti, pozivajući se na informacije iz naftnih kompanija.

Obje vrste benzina poskupiće po devet centi, pa će eurosuper 98 I 95 u narednih 15 dana koštati 1,68 odnosno 1,64 eura.

Eurodizel će, s druge strane, pojeftiniti pet centi - na 1,57 eura a jeftinije će biti i lož ulje - i to za četiri centa, pa će u naredne dvije sedmice koštati 1,74.

Nove cijene važiće od srijede ujutro a obračunate su sa ranije smanjenim akcizama, zahvaljujući kojim je gorivo prije dvije sedmice pojeftinilo od 14 do 18 centi.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.