Koalicije “Za novi početak” i Nove demokratske snage Forca potpisale sporazum za časni, novi i pravi početak Ulcinja
Opština Ulcinj

Koalicije “Za novi početak” i Nove demokratske snage Forca potpisale sporazum za časni, novi i pravi početak Ulcinja

Koalicija “Za novi početak” i Nova demokratska snaga Forca dogovorile su u nedjelju koalicioni sporazum o formiranju vlasti u Opštini Ulcinj u naredne četiri godine.

Ovaj sporazum su u ime političkih subjekata nove vlasti potpisali Omer Bajraktari i Genci Nimanbegu.

"Uvjereni smo da će ovaj savez označiti početak ekonomskog, socijalnog, infrastrukturnog i svakog drugog preporoda za opštinu Ulcinj, i nastavak realizacije projekata koji su obilježili političku borbu partnera i to: kompletiranje studija o luci i univerzitetu u Ulcinju koje su uvršteni u Budžet Crne Gore, izgradnja novih hotelskih kapaciteta ekskluzivne kategorije, izgradnja mosta na Bojani i stvaranje uslova za plovnost Bojane, nastavak revitalizacije Starog grada i urbanog preporoda čitave opštine", navedeno je u zajedničkom saopštenju. 

Ističu da je odgovornost ogromna, ali su sigurni da će uz zajedničke ideje, vizije i posvećenost, te podršku Vlade i poslanika u Skupštini Crne Gore, uspjeti da u narednom četvorogodišnjem mandatu Ulcinj postane mnogo ljepše mjesto za život svih naših građana/ki.

Pozvali su stranke koje su u opoziciji na lokalnom nivou da zajedno rade, jer je Ulcinj svih nas. 

"Prema odredbama ovog sporazuma, prve dvije godine funkciju predsjednika Opštine Ulcinj obavljaće predstavnik Koalicije "Za novi početak“, a potom predstavnik Force. Skupštinom opštine Ulcinj će u prve dvije godine predsjedavati predstavnik Force, dok će predstavnik koalicije "Za novi početak“ njome predsjedavati u preostale dvije godine mandata skupštinskog saziva", zaključuje se u saopštenju.
 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.