DPS Ulcinj: Formiranjem vlasti u Ulcinju izvršen postizborni inženjering
Demokratska partija socijalista

DPS Ulcinj: Formiranjem vlasti u Ulcinju izvršen postizborni inženjering

Formiranjem vlasti u Ulcinju sa koalicijom "Za novi početak", izvršen je postizborni inženjering koji ne odslikava ono što je većinski izražena volja građana Ulcinja, saopšteno je danas iz Opštinskog odbora Demokratske partije socijalista u tom gradu.

"Iznenađeni smo činjenicom da su Forca i gospodin Genci Nimanbegu, uprkos drugačijim najavama, ipak pristali na saradnju sa onima koji su po svaku cijenu htjeli vlast u Ulcinju i u tu svrhu zloupotrebljavali državne organa za vrijeme predizborne kampanje i tokom glasanja. Nažalost, ulaskom u koaliciju sa onima čije je ponašanje i sam kritikovao gospodin Nimanbegu, je pokazao da je  između principa i vlasti, izabrao ovo drugo", ističe se u saopštenju.

Napominju da su u pregovaračkom procesu bili principijelni i da su se bavili isključivo pitanjima koja se tiču razvoja grada i programskih politika a ne kadrovskim rješenjima i bilo kakvim ucjenama koje se tiču određenih pozicija u gradskoj upravi.

"Demokratska partija socijalista će se i narednom periodu, iz opozicije, kao što je to do sada činila sa pozicije vlasti, boriti za očuvanje temeljnih vrijednosti demokratskog društva i davati maksimalan doprinos uz konstruktivan pristup daljem razvoju Ulcinja", zaključuje se u saooštenju DPS-a.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.