U Budvi uhapšena osoba zbog silovanja
Ilustracija

U Budvi uhapšena osoba zbog silovanja

43-gododišnji B.K. uhapšen je zbog sumnje da je počinio silovanje u Budvi.

Sinoć nakon ponoći budvanskoj policiji je jedna osoba prijavila da je fizički napadnuta, vrijeđana i primorana na seksualne odnose protiv njene volje, od strane B.K.Po nalogu višeg državnog tužioca koji je obaviješten o događaju prikupljena su obavještenja od oštećene, izvršen je uviđaj, te je raspisana potraga za licem B.K. (43) koji se nakon događaja udaljio sa lica mjesta - saopštila je Uprava policije.

Lice je locirano na graničnom prelazu Sukobin, na izlasku iz Crne Gore.

Priveden je, kako su dodali iz policije, u službene prostorije Centra bezbjednosti Budva gdje je i od njega prikupljeno obavještenje na zapisnik.

"Nakon sprovođenja svih mjera i radnji u odnosu na ovaj događaj, o svemu je upoznat postupajući tužilac koji se izjasnio da se u radnjama B.K. stiču elementi krivičnog djela silovanje.On je lišen slobode i biće uz krivičnu prijavu priveden postupajućem tužiocu u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici", zaključuje se u saopštenju.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.