Smrt Mateja Periša nastupila nenasilnim putem

DNK potvrdio da je pronađeno tijelo nestalog Splićanina

Smrt Mateja Periša nastupila nenasilnim putem

Ministarstvo unutrašnjih poslova potvrdilo je da je DNK analiza pokazala da tijelo pronađeno u srijedu kod Ade Huje u Beogradu pripada Splićaninu Mateju Perišu, a da je prema preliminarnim nalazima smrt nasupila nenasilno.

MUP u saopštenju navodi da je prema preliminarnom nalazu obdukcije smrt je nastupila nenasilnim putem.

Nestanak Mateja Periša (28) iz Splita prijavljen je policiji u Beogradu 31. decembra prošle godine.

MUP navodi da je policija od trenutka prijave nestanka intenzivno tragala za njim i preduzimala sve mjere i radnje kako bi ga pronašli i rasvijetlili sve činjenice i okolnosti nestanka.

U Beograd su ranije stigli predstavnici zagrebačke policije koji su sa srpskim kolegama razmijenili operativne podatke iz istrage.

Premijer Hrvatske Andrej Plenković izrazio je saučešće porodici Mateja Periša, a policiji Srbije se zahvalio na saradnji.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.