Tužilaštvo saslušalo devet svjedoka u slučaju protiv  Šarića
Darko Šarić

Tužilaštvo saslušalo devet svjedoka u slučaju protiv Šarića

U Tužilaštvu za organizovani kriminal Srbije saslušano je devet osoba koje su svedočile o podmetanju bombe ispod automobila Gorana Nikolaševića, za šta je osumnjičena grupa optuženog pljevaljskog narko-bosa Darka Šarića. Prema pisanju KRIK, osim ovoga, Šarić se sumnjiči i za organizovanje ubistva svog nekada bliskog saradnika Milana Milovca zvanog Cigla.

Šarićeva grupa osumnjičena je da je digla u vazduh Nikolaševićev automobil u Valjevu početkom 2020. godine, a zatim pokušala da za to okrivi Nebojšu Joksovića – ključnog svjedoka saradnika u postupku protiv optuženog Pljevljaka za međunarodni šverc 5,7 tona kokaina.

Tužilac je o ovome ispitao devet svjedoka, uglavnom Nikolaševićevih komšija iz Valjeva, a oni su, između ostalog, govorili o šteti koju je eksplozija načinila njihovim automobilima i kućama, saznaje KRIK.

Osim ovoga, Šariću se na teret stavlja i da je nastavio da švercuje drogu dok je bio u pritvoru, kao i da je organizovao ubistvo svog bliskog saradnika Milana Milovca zvanog Cigla u Ekvadoru.

Ubistvo Milovca, kako tvrdi tužilaštvo, organizovao je Šarićev saradnik iz Hrvatske Petar Ćosić, zvani Šarac.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.