Otac nestalog Splićanina:Načelnik policije me obavijestio da sve ukazuje da je riječ o Mateju

Otac nestalog Splićanina:Načelnik policije me obavijestio da sve ukazuje da je riječ o Mateju

Nenad Periš, otac nestalog Splićanina Mateja Periša, za portal Nova.rs rekao je da ga je jutros načelnik PU Beograd obavijestio da je pronađeno tijelo i da sve ukazuje da je riječ o njegovom sinu.

„Jutros su me zvali i rekli da je nizvodno, niz Dunav, pronađeno tijelo mladića i da sve ukazuje da je riječ o Mateju. Po odjeći, satu, sve ukazuje da je riječ o njemu, ovo je strašno velika bol za sve nas. Čekali smo sve vrijeme radosnu vijest, a istina je takva kakva jeste. Zahvaljujem svima koji su bili uz nas, pomagali nam i pružali podršku. Ja ću ovih dana doći za Beograd, a sve bih zamolio da nas u ovim trenucima oslobode pritiska. Sve je izuzetno teško za cijelu našu porodicu“, kaže za Nova.rs Periš.

Ističe da je vjera ono što ih je sve ovo vrijeme održavalo.

"Život je nepredvidiv, svi mi znamo da ćemo jednog dana morati da se rastanemo. Matej nije ni probao život, tek 27 godina, tek je život bio pred njim. Koliko god da je sad teško i bolno, mi ćemo se ponovo sresti i zagrliti", kaže neutješni otac i dodaje:

"Hvala svim ljudima, u Beogradu, Srbiji, Hrvatskoj na svemu. Osjećao sam podršku i neizmjerno sam zahvalan svima, i Srpskoj pravoslavnoj crkvi, patrijarhu, svim ljudima", kaže Periš.

Podsjetimo, tijelo je izvučeno nešto posle devet sati ujutru.

Periš je nestao krajem decembra prošle godine. Kobne noći je bio u klubu "Gotik", da bi u jednom trenutku isti napustio i udaljio se. Potom je usnimljen kako trči ulicama, sve do restorana "Savanova". Tu se stepenicama spustio do Save i od tada mu se gubi svaki trag.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.