Raičević: Puna podrška Foruma žena SD Podgorica Sigurnoj ženskoj kući
Foto: Socijaldemokrate

Raičević: Puna podrška Foruma žena SD Podgorica Sigurnoj ženskoj kući

Predstavnice Foruma žena Socijaldemokrata Podgorica, predsjednica Vesna Raičević, sekretarka Sandra Milićević , i članica Olga Kaluđerović, posjetile su NVO Sigurna ženska kuća i obavile razgovor sa direktoricom Ljiljanom Raičević.

Predsjednica Foruma, Vesna Raičević, izrazila je spremnost članica foruma za saradnju na projektu Sigurne ženske kuće koji se odnosi na nasljedno pravo žena u Crnoj Gori.

“Aktuelna situacija u Crnoj Gori pokazuje nam da, kada su rodna ravnopravnost i uopšte prava žena u pitanju, moramo raditi mnogo više. Nasljedno pravo žena samo je jedan segment u kojem, naše društvo nije postiglo potreban nivo svijesti. U tom smislu, Forum žena Socijaldemokrata Podgorice izražavaju spremnost da Sigurnoj ženskoj kući pruže puni doprinos za projekat koji će se baviti ovom problematikom”, saopštila je Raičević.
 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.