DPS inicira samostalnost Opštine Zeta; Stijepović: Vjerujem da će glasati svi poslanici
Ratko Stijepović, Foto: UCG

DPS inicira samostalnost Opštine Zeta; Stijepović: Vjerujem da će glasati svi poslanici

Demokratska partija socijalista (DPS) pokrenuće inicijativu za samostalnost Opštine Zeta, odnosno za izdvajanje postojeće Gradske opštine Golubovci iz sastava Glavnog grada Podgorica, potvrdio je predsjednik odbora DPS u Golubovcima Ratko Stijepović.

"Stav Demokratske partije socijalista Zete je da je neophodno ići u pravcu formiranja samostalne opštine Zeta. Vjerujem da je zrelo vrijeme da se formalizuje inicijativa za izmjene i dopune Zakona o teritorijalnoj organizaciji čime bi se taj cilj i ispunio", rekao je on za portal CdM.

Kazao je da je DPS i ranije imao jasan stav povodom tog pitanja.

"Vjerujem da je riječ o inicijativi koju treba da podrže svi poslanici u državnom parlamentu", zaključio je Stijepović.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.