Kongres posle 50 godina istražuje NLO: Svjedoče visoki vojni zvaničnici
Ilustracija

Kongres posle 50 godina istražuje NLO: Svjedoče visoki vojni zvaničnici

Da li nepoznate civilizacije negde iz svemira nadgledaju Zemlju? Da li su nas već posjetili? U Kongresu je počelo prvo javno saslušanje u Kongresu o viđenjima NLO u SAD posle više od 50 godina.

Komisija će posle javne rasprave zatvoriti svoja vrata za tajnu sjednicu sa poslanicima.

Dugo očekivano svjedočenje dvojice visokih vojnih zvaničnika zaduženih za ispitivanje bliskih susreta sa NLO biće pažljivo praćeno posle decenija tajnosti.

Direktor Nacionalne obavještajne službe je u junu 2021. objavio izvještaj u kojem se kaže da nema objašnjenja za desetine neidentifikovanih letećih objekata u čak 144 incidenta samo u 2004.

Izveštaj iz juna 2021. nije uspio da dođe do ubjedljivih odgovora o tome šta su ti objekti ili kako funkcionišu.

"Predugo vremena ovo pitanje nije čak ni shvatano ozbiljno. U suštini je smatrano naučnom fantastikom, ali NLO-ovi predstavljaju veoma stvaran rizik za nacionalnu bezbjednost i Obavještajni komitet ima odgovornost da ih istraži", rekao je član Kongresa Andre Karson.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.