Krivična prijava zbog nedozvoljenog bavljenja privrednom djelatnošću
Uprava policije Crne Gore

Krivična prijava zbog nedozvoljenog bavljenja privrednom djelatnošću

Ulcinjska policija je 15. maja u večernjim časovima u mjestu Veliki Pijesak zaustavila teretno motorno vozilo sa priključnim vozilom, a kojim je upravljao R.J. (26).

"Prilikom kontrole koju su sproveli pripadnici policije pronađena je određena količina pijeska koju je R.J. obezbijedio iz svoga dvorišta, a  koju je namjeravao da proda drugom licu, iako ne posjeduje firmu niti registraciju ili odobrenje za bavljenje privrednom djelatnošću", ukazali su iz UP-a.

Po nalogu nadležnog tužioca protiv R.J. je podnijeta krivična prijava zbog sumnje da je izvršio krivično djelo nedozvoljeno bavljenje privrednom, bankarskom, berzanskom i djelatnošću osiguranja.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.