Nikšićanin (77) uhapšen, osumnjičen za zelenašenje
Ilustracija

Nikšićanin (77) uhapšen, osumnjičen za zelenašenje

Pripadnici policije su u Nikšiću lišili slobode osobu koja se sumnjiči za krivično djelo zelenaštvo.

Preduzimajući višemjesečne mjere i radnje po predmetu kodnog naziva „Perper“ u koordinaciji sa nadležnim tužilaštvom, policija je izvršila pretres stana i drugih prostorija koje koristi P.I. (77) iz Nikšića, saopštila je Uprava policije.

Pronađeni su predmeti i tragovi koji će biti predmet daljeg vještačenja, dok je P.I. po nalogu postupajućeg državnog tužioca lišen slobode zbog sumnje da je izvršio krivično djelo zelenaštvo - navode iz UP.

Policija je došla do sumnje da je P.I. u dužem vremenskom periodu većem broju lica davao novac u iznosu od 1.500 do 30.000 eura pod nesrazmjernom kamatom, kojom prilikom je koristio teško imovinsko stanje, teške prilike i nuždu većeg broja lica koja su od njega uzimala određene iznose novca.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.