U krugu zatvora u Spužu pronađen durbin, daljinomjer za snajper i teleskop
Uprava za izvršenje krivičnih sankcija

Zatvorenicima naređeno da se ne približavaju prozorima

U krugu zatvora u Spužu pronađen durbin, daljinomjer za snajper i teleskop

Daljinomjer za snajper i teleskop pronađeni su između Istražnog zatvora i Zatvora za kratke kazne, rečeno je "Vijestima" nezvanično iz više izvora.

Prema istim informacijama, pritvorenicima je izdato naređenje da se ne približavaju prozorima.

Vijesti nezvanično saznaju da su teleskop i daljinometar pronađeni tokom vikenda, otkada policija istražuje kako su tu dospjeli, odnosno da li je planirana likvidacija nekog od zatvorenika.

Prema nezvaničnim saznanjima iz Uprave policije (UP), ta bezbjednosna institucija juče je iz Uprave za izvršenje krivičnih sankcija obavještena da su njihovi službenici prilikom obilaska spoljašnjeg kruga pronašli durbin na tronošcu.

O događaju je obaviješten dežurni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu (ODT) u Podgorici Nikola Boričić, koji se izjasnio da u tom događaju nema elemenata krivičnog djela.

Pronađeni predmet biće predmet vještačenja.

Iz Uprave za izvršenje krivičnih sankcija pojačali su mjere obezbjeđenja, rečeno je Vijestima nezvanično iz te institucije.

Prije šest godina, Kotoranin Dalibor Đurić (34) preminuo je od posljedica ranjavanja snajperom u Zavodu za izvršenje krivičnih sankcija, dok je šetao zatvorskim krugom.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.