Đoković: Idem u Pariz sa najvišim ambicijama

Đoković: Idem u Pariz sa najvišim ambicijama

Najbolji teniser svijeta Novak Đoković smatra da je jedan od glavnih kandidata za osvajanje Rolan Garosa.

Srpski as "puca" od samopouzdanja nakon osvojene šeste titule u Rimu, gdje je u finalu bio bolji od Stefanosa Cicipasa.

"Uzevši u obzir to kako igram u prethodnih nekoliko sedmica, mislim da sam jedan od favorita. Ne razmišljam previše o tome ko ima najviše šansi, uvijek mislim o sebi. Idem u Parizu sa najvišim ambicijama, pogotovo posle ovog turnira. Mislim da imam šanse. Naravno, moramo da vidimo žrijeb, na to ne možemo da utičemo, ali i to će odrediti moj put. Drugačije je – na tri dobijena seta, mečevi svaki drugi dan, drugačiji je pristup. Mislim da mogu da doguram daleko", rekao je Đoković, prenosi B92.

Kratko se osvrnuo na period prije ovog turnira, prije svega Monte Karlo, gdije je igrao bolestan.

"Mislim da sam fizički zaista dobro od Madrida. Mnogo sam radio na kondiciji između Beograda i Madrida, ali to su bile posledice bolesti, ne manjak kondicije. Sada se osjećam savršeno", dodao je prvi igrač svijeta, koji je osvojio 38. Masters titulu u karijeri.

Rolan Garos počinje 22. maja.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.