Bečić: Počela isplata naknada majkama sa troje i više djece
Aleksa Bečić

"Čuvaćemo ekonomsku slobodu naših građana jer samo tako čuvamo Crnu Goru"

Bečić: Počela isplata naknada majkama sa troje i više djece

Počela je isplata naknada majkama korisnicama naknada sa troje i više djece saglasno Zakonu koji je predložio poslanički klub Mir je naša nacija, a usvojila Skupština Crne Gore na čuvenoj i istorijskoj decembarskoj sjednici, ukazao je danas Aleksa Bečić, predsjednik Demokratske Crne Gore .

Poručuje da niko ne spori da je prvobitni Zakon bio nepravedan, da nije pravedno dijeliti majke, da to nije dobro rješenje, ali ukidanje stečenog prava je nepravda koju su morali ikako navodi spraviti i ugrožavanje egzistencije koje su morali zaustaviti.

Ponosan je zbog radosti koju su zbog vraćanja naknada, dječijih dodataka, uvođenja besplatnih udžbenika, povećanja plata, penzija i staračkih naknada donijeli radnicima, majkama, djeci, penzionerima.

"Za par mjeseci, saglasno zakonima koje je takođe predložio naš poslanički klub a usvojila Skupština, kreće isplata dječijih dodataka i djeci do 7 do 18 godine, pored oko 50.000 mališana do navršene šeste koji već skoro godinu dana primaju dječije dodatke, kao i isplata uvećane minimalne penzije",ističe Bečić.

Neće dozvoliti da bilo ko ugrozi ova dostignuća.

"Sačuvaćemo i jačati ekonomsku slobodu naših građana, jer tako najbolje čuvamo Crnu Goru. Naravno, uskoro ćemo na izborima ispraviti i izbornu nepravdu koja se desila, vratiti institucuje narodu i nastaviti sa reformama. Ruku pravde, slobodu i ekonomsko-socijalne pobjede koje smo ostvarili niko ne može zaustaviti", zaključio je Bečić.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.