Zirojević: Sa kojim to tekstom premijer obilazi vjerske objekte i ponizno moli sa sastanak sa patrijarhom
Zirojević

Zirojević: Sa kojim to tekstom premijer obilazi vjerske objekte i ponizno moli sa sastanak sa patrijarhom

Portparol Socijaldemokrata Crne Gore Nikola Zirojević pozvao je Vladu Crne Gore da objavi ugovor sa SPC.

"Tražimo od Vlade Crne Gore da, koliko je danas, objavi ugovor sa SPC, da bismo znali sa kojim to tekstom premijer obilazi vjerske objekte i ponizno, kako to ne dolikuje sekularnoj i građanskoj državi, moli za sastanak sa patrijarhom crkve druge države", istakao je Zirojević.

Zirojević je naveo da javnost mora biti upoznata sa tekstom ugovora, te da on mora biti verifikovan u Parlamentu.

"Ovaj ugovor, zbog osjetljivosti situacije i moguće velike štete po Crnu Goru, ni u kojem slučaju ne smije biti tajan, već javnost sa njim mora biti upoznata i on treba biti verifikovan u Parlamentu", napisao je Zirojević na Tviteru.

Zirojević zaključuje da je sve drugo neprihvatljivo.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.