DPS Glavnog grada: Zagovornik mračnih ideologija prošlosti nedostojan da govori o gradonačelniku Vukoviću
Foto: DPS

DPS Glavnog grada: Zagovornik mračnih ideologija prošlosti nedostojan da govori o gradonačelniku Vukoviću

Poslanik Jovan Vučurović, deklarisani zagovornik mračnih ideologija zasnovanih na nenaučnoj reviziji istorije i proklamator rehabilitacije četništva u Crnoj Gori, posljednja je osoba koja može sebi dati za pravo da u negativnom kontekstu govori o gradonačelniku Podgorice Ivanu Vukoviću, ocijenili su iz Odbora Demokratske partije socijalista (DPS) Glavnog grada.

“Lični i profesionalni kredibilitet, rezultati i dostignuća prvog čovjeka Glavnog grada su misaona imenica za Vučurovića i dokučivi su mu koliko i sazvežđe koje gleda kada sanja o “srpskom svetu”, brisanju državnih granica Crne Gore te njenom prisajedinjenju sa Srbijom”, poručili su iz DPS.

Ipak, navode oni, “velikosrpskog nacionalistu” podsjećaju da kada govori o gradonačelniku Vukoviću, govori o čovjeku koji je u okviru svojih nadležnosti, kako kažu,  “ljudski i časno, u teškim trenucima pomogao svima koji su mu se obratili za pomoć, uključujući i članove Vučurovićeve uže familije”.

“Nego kako to obično biva, kada malicioznom čovjeku pomognete i valjate u životu, na najgori mogući način će vam uzvratiti. Mada od Vučurovića, koji je kratkotrajno vrijeme provedeno na vlasti iskoristio da svoju suprugu uhljebi na poziciju direktorke podgoričke Gimnazije, drugačije nijesmo ni očekivali. Na kraju krajeva taj je i svog stranačkog kolegu Radoša Zečevića prevario za mandat u prošlom sazivu Skupštine, pa bi sa naše strane bilo pretenciozno očekivati da ima barem i zeru etike i da će iskazati elementarnu pristojnost i poštovanje za političke konkurente”, zaključili su iz DPS Glavnog grada.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.