Beograd: Lažne dojave o bombama u studentskim domovima

Svi zaposleni i posjetioci su evakuisani

Beograd: Lažne dojave o bombama u studentskim domovima

Tri tržna centra i još neki objekti u centru Beograda danas su dobili dojavu o bombama, rečeno je agenciji FoNet u Ministarstvu unutrašnjih poslova.

Dojava je stigla i u četiri studentska doma. Evakuisan i Muzej Jugoslavije iz istog razloga. Kako je saopštilo Ministarstvo prosvete, dojave u studentskim domovima su bile lažne. Nema pojašnjenja o ostalim objektima.

Svi zaposleni i posjetioci su evakuisani, prenosi n1.

Kako je saopštilo Ministarstvo prosvjete, policija je izašla na teren i nakon detaljne provjere kontradiverzionih ekipa, utvrđeno je da su dojave o postavljenim bombama bile lažne.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.