Foto: Vlada Crne Gore

Ibrahimović obišao radove

"Malo je projekata koji će uticati na razvoj crnogorske ekonomije kao što je izgradnja auto-puta"

Potpredsjednik Vlade za regionalni razvoj mr Ervin Ibrahimović, istakako je da je malo projekata koji će uticati na razvoj crnogorske ekonomije kao što je izgradnja auto-puta Bar-Boljare.

 Ibrahimović dodaje da je ovo zasigurno najveći infrastrukturni projekat koji će snažno uticati na sveukupan razvoj crnogorskog društva.

"Od svih učesnika na projektu očekujem punu posvećenost kako bi se stvorili preduslovi da u ljetnjem periodu bude omogućena i njegova komercijalna upotreba, dok će akcenat u mom mandatu biti na stvaranju preduslova za nastavak gradnje narednih dionica. Ovo je siguran put ka zapadnom sistemu vrijednosti i put ka boljem životnom standardu svih građana Crne Gore", istakao je potpredsjednik Vlade.

Prema njegovim riječima, realizacijom ovakvog projekta stvaraju se mogućnosti da uz bolje saobraćajno povezivanje sjevernog regiona sagledamo i mogućnosti za otvaranje novih proizvodnih kapaciteta, a time i za, kako dodaje, otvaranje novih radnih mjesta, kako bi se kvalitet života stanovnika sjevernog regiona unaprijedio.

"Bez obzira na politička dešavanja u zemlji, bez obzira na geopolitičke promjene na globalnom nivou, moramo da nastavimo gdje smo stali, jos posvećenije i odlučnije nego ranije", naglasio je Ibrahimović.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.