Joković i Rajzing Rajnke na sastanku, Foto: MPŠV

Susret Joković – Rajnke

"Ambasada SAD će nastaviti da pomaže razvoj poljoprivrede"

Potpredsjednik Vlade Crne Gore i ministar poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede, Vladimir Joković sastao se sa ambasadorkom Sjedinjenih Američkih Država u Crnoj Gori Džudi Rajzing Rajnke sa kojom je razgovarao o unapređenju saradnje u oblasti poljoprivrede i ruralnog razvoja kao i o ciljevima ministarstva u narednom periodu.

Joković se zahvalio ambasadorki Rajnke na podršci koju je Vlada SAD pruža u svim oblastima sa posebnim fokusom na poljoprivredu i ruralni razvoj.

Tokom sastanka Joković istakao je važnost privrženosti SAD podršci državama regiona na putu članstva u EU i upoznao ambasadorku sa planom rada i programima ministarstva za narednu godinu, koji će biti realizovani u cilju podrške poljoprivrednim proizvođačima.

Ambasadorka Rajnke je čestitala Jokoviću preuzimanje dužnosti i istakla da će Ambasada SAD nastaviti da podržava MPŠV i razvoj poljoprivrede kroz različite oblike saradnje.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.