Zirojević: Na podaničkom odnosu prema SPC Abazoviću bi pozavidio i stvarni premijer Joković
Nikola Zirojević, Foto: Socijaldemorkate

Zirojević: Na podaničkom odnosu prema SPC Abazoviću bi pozavidio i stvarni premijer Joković

Prva posjeta premijera “evropske, građanske i sekularne” Vlade, umjesto Briselu, Berlinu, Londonu… desiće se, gle slučajnosti, u manastiru Ostrog, sa patrijarhom SPC, saopštio je potparol Socijaldemokrata Nikola Zirojević.

Na takvom kako navodi podaničkom odnosu prema vjerskoj organizaciji druge države pozavidio bi mu i stvarni premijer Joković.

"Ako je Vlada Zdravka Krivokapića dogovorena u Ostrogu ova nova će, sasvim je izvjesno, iz istog biti jednako, ako ne i više kontrolisana. Možda će biti prilike da Abazović sa velikodostojnicima prokomentariše i par važnih pitanja poput, recimo, abortusa za koji se Joanikije Mićović pokazao kao istinski ekspert. Da mu nije posla u mitropoliji, pozvao bi ga Abazović za savjetnika u kabinetu, u to sam ubijeđen", zaključio je Zirojević.
 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.