Miodrag Lekić  nije prisustvovao svečanosti povodom Dana Evrope na Cetinju

Bruka države Crne Gore

Miodrag Lekić nije prisustvovao svečanosti povodom Dana Evrope na Cetinju

Predsjednik Demosa i poslanik u Skupštini Crne Gore Miodrag Lekić, nije prisustvao svečanosti povodom Dana Evrope na Cetinju zbog blokade na ulazu u taj grad.

"Javljam se tačno u 19.30 u evropskoj Crnoj Gori ka evropskom prijemu, na putu za Cetinje koji je blokiran. Čekam već 45 minuta. Očigledno ne mogu stići na prijem povodom Dana Evrope koji počinje u 19h, na koji me je pozvala ambasadorka Popa, šefica delegacije EU u Crnoj Gori. Moje odsustvo na prijemu, naravno, ne mora biti veći problem", napsao je Lekić na svojoj Fejsbuk stranici.
Navodi da su zakrčeni u saobraćaju stajali i diplomate, turisti, drugi putnici, i pitao da li su se parlamentarci iz Evropskog parlamenta, gosti crnogorske države, gosti i na cetinjskom prijemu probili?

"Niko nista ne objašnjava. Ne vidi se ni gdje je zaple, ne vidi se, bar ne odavde, policija. Ali koji god bio režiser i izvođač svega ovoga neko bi trebalo da dobro odgovora. Neko i iz države ako je ovako nemoćna. Stvarno, i još jednom, bruka države Crne Gore", napisao je Lekić.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.