Anđušić: Nastavak izgradnje puta “Golubovci-Mataguži” potvrda odgovorne politike i dinamičnog razvoja Zete
Mihailo Anđušić

Anđušić: Nastavak izgradnje puta “Golubovci-Mataguži” potvrda odgovorne politike i dinamičnog razvoja Zete

Prethodnih sedmica, na zadovoljstvo svih građana Zete, otpočeti su radovi u okviru nastavka rekonstrukcije sljedeće faze putnog pravca Golubovci-Mataguži. Nakon uspješno realizovane prethodne faze ovog projekta, nedavno su otpočeti radovi na narednoj fazi, dijelu putnog pravca od Trešnjice do naselja Gošići, saopštio je član Izvršnog odbora DPS Crne Gore Mihailo Anđušić.

Ukupna vrijednost ove investicije, kako navodi, iznosiće gotovo milion eura.

"Sigurni smo da ukupna javnost u Zeti, a posebno dio stanovništva koji povezuje ova saobraćajnica, dijeli jednake stavove o značaju realizacije ove investicije, a posebno o uspješnosti i kvalitetu realizacije iste. Nije pretenciozno reći da se u ovom trenutku radi o možda i najznačajnijoj infrastrukturnoj potrebi Zete, uzevši u obzir činjenicu da se ona tiče potreba i interesa stanovnika, ma u kom dijelu Zete oni živjeli, saopštio je Anđušić.

Nastavak realizacije ove investicije potvrda je, kako ističe, više nego uspješne realizacije ambicioznog Izbornog programa iz 2018. godine, koji je gotovo u potpunosti realizovan.

"Treba podsjetiti da se u ovom trenutku, pored ovako važne investicije, u Opštini u okviru Glavnog grada Golubovci, intenzivno radi na realizaciji mnogih drugih kapitalnih investicija i projekata, koji su od posebnog značaja za kvalitet uslova života svih naših građana", kazao je Anđušić.

Dodaje da su u toku  intezivni radovi na izgradnji prve faze Trga u Anovima, gdje se uveliko radi na betoniranju i popločavanju istog. Zatim, aktivnosti vezane za uređenje platoa, ozelenjavanje i postavljanje ograde oko Centralne kapele u Golubovcima.

"Takođe, u toku su finalne aktivnosti koje će omogućiti skoriji početak realizacije projekata Dnevnog boravka za stara lica, Pijace domaćih proizvoda kao i izgradnju dječijeg igrališta sa propratnim sadržajima u Botunu.Sve navedeno, predmet je trenutne, aktivne realizacije od strane gradske uprave i nešto je čemu građani Zete svakodnevno svjedoče. Ove aktivnosti, zajedno sa kapitalnim i investicijama druge prirode, koje su realizovane u prethodnom periodu, najbolja su djelatna potvrda odgovorne politike i nikad dinamičnijeg razvoja Zete, koje, siguran sam, na najbolji način osjećaju i vrjednuju sami Zećani". zaključuje Anđušić.

 

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.